Inzet horren Breda

Bent u op zoek naar inzet horren in Breda? Dan is Gloudemans Kozijnen & Zonwering dé specialist die u zoekt. Onze inzet horren van het merk Unilux worden speciaal voor u op maat gemaakt en kant en klaar geleverd. Daarnaast bieden ze dé uitkomst om insecten makkelijk buiten te houden, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het weer als u graag de deuren open zet. De voordelen die inzet horren in Breda rijk zijn, passen wij graag toe op uw woning!

Offerte aanvragen

Op zoek naar een inzet hor?

Een inzet hor is een speciaal type hor dat ontworpen is om direct in het kozijn van een raam te plaatsen, zonder dat er schroeven of boren benodigd zijn. Het is een praktische en esthetische oplossing om insecten zoals spinnen, vliegen en muggen uit uw woning te weren. Onze horren zijn speciale frames die voorzien zijn van polwerend gaas. Hierdoor wordt een constante toevoer van frisse lucht gestimuleerd, terwijl u uw ramen en deuren gewoon open kunt laten staan.

Inzethorren zijn voornamelijk geschikt voor draaikiepramen en is eenvoudig in de raamopening te klemmen, waardoor schroeven of boren niet nodig is.

Offerte aanvragen voor uw project

5 jaar garantie op alle systemen

een jaar garantie op het hor gaas

eenvoudig in onderhoud en gebruik

duurzaam

Bescherm insecten met onze producten

Onze inzet horren van het merk Unilux zijn een begrip in Nederland, met de beste kwaliteit maatwerk gegarandeerd. Wij maken uw inzet hor graag op maat en passen daardoor altijd op uw raam. Daarnaast zijn de Unilux horren zo ontworpen dat u een ruime keuze heeft uit diverse stijlen, zodat ze te allen tijde aansluiten op uw wensen, behoeften en stijl van uw woning.

Door middel van een inzethor houdt u niet alleen de insecten uit uw woning, maar zorgt u er ook nog eens voor dat insecten behouden blijven op de plek waar ze het meest nodig zijn: buiten! Naast dat u uzelf van het nodige comfort voorziet, is het kiezen voor een inzet hor ook nog eens een zeer duurzame keuze.

Bespaar energie met inzet horren op maat

Middels inzet horren op maat in Breda geniet u van diverse voordelen. Door op maat gemaakte exemplaren zorgen we voor een betere afsluiting, wat resulteert in betere bescherming tegen stof en insecten. Daarnaast geniet u van een verbeterde ventilatie in huis en kan dit helpen voor een verbeterde binnentemperatuur.

Ook energiebesparing is een groot voordeel, waar een airconditioning vaker overbodig wordt door de frisse lucht die door uw woning kan stromen. Bovendien geniet u ook van een verhoogde veiligheid. Door het gebruik van stevige materialen, wordt uw woning ook nog eens minder inbraakgevoelig.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek onze showroom en profiteer van advies op maat

Bent u enthousiast geworden door onze werkwijze en/of onze producten? Aarzel dan niet en bezoek onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Onze gespecialiseerde medewerkers staan direct voor u klaar om u te adviseren omtrent het optimaliseren van uw woning. Ook een afspraak bij u op locatie is mogelijk, om zo de mogelijkheden voor u in kaart te brengen.

Liever eerst telefonisch informatie vergaren? Neem dan contact op. Bent u benieuwd naar de eerder gerealiseerde projecten? Bekijk onze referenties pagina.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)