Met isolatieglas bespaart u op uw energierekening

Met uw keuze voor kunststof kozijnen bent u al verzekerd van een forse isolatie. Met het juiste isolatie glas bent u helemaal spekkoper: doordat er geen warmte meer ontsnapt uit uw woning, bespaart u flink op uw energierekening. En dat merkt u!

Offerte aanvragen

Afhankelijk van uw situatie en uw wensen hebben we diverse soorten isolatie glas:

  • glas met een zeer hoge isolatiewaarde
  • HR++ glas
  • triple glas
  • glas dat wel warmte maar geen kou binnen laat
  • geluidsisolerend glas
  • brandwerend glas
  • verwarmd glas
  • gelaagd glas
  • gehard glas
  • zonwerend glas
Offerte aanvragen voor uw project

dubbel glas zorgt voor een betere isolatie

u bespaart energie

beter wooncomfort

met Screenline® mogelijkheid van binnenzonwering tússen het dubbele glas

professionele montage van de beglazing

Binnenzonwering tússen dubbelglas

De verschillende soorten glas hebben allemaal andere eigenschappen. Om te ontdekken welk isolatieglas het beste bij uw situatie past, adviseren we u graag. Wist u dat het mogelijk is om met Screenline® van Pilkington™ zelfs binnenzonwering of raamdecoratie tússen het dubbel glas te monteren? Zo worden uw plissés en jaloezieën niet vies of waaien ze niet stuk als het raam open staat.

Triple glas

In de nieuwe generatie kunststof kozijnen is voldoende ruimte voor triple glas. Hiermee zijn enorme voordelen op energiebesparing en duurzaamheid te maken.

Vakkundige plaatsing

Elke vorm van beglazing levert voordelen op. Uw profijt is het grootst wanneer het isolatieglas goed gemonteerd is. Onze specialisten zorgen voor een vakkundige plaatsing en montage waarbij alles professioneel wordt afgewerkt. Welk kozijn u ook heeft, wij monteren alle genoemde soorten isolatieglas in ieder kunststof kozijn.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie over isolatie glas?

Woont u in Breda, Etten-Leur, Zundert, Chaam, Oosterhout of omgeving en bent u op zoek naar meer informatie over isolatieglas? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)