Garagedeuren van topkwaliteit

Wij bieden u een groot assortiment sectionaal deuren en elektrische garagedeuren aan met verschillende designs, kleuren, uitstekende veiligheidssystemen en slimme aandrijfsystemen van het merk Verano.

Offerte aanvragen

Ruimtebesparende garagedeur

De ene deur is de andere niet en wij mogen dan ook met recht zeggen dat wij u van dienst kunnen zijn met de beste deuren voor uw garage. Verano garagedeuren trekken zich namelijk vlak onder het plafond van de garage terug waardoor u veel ruimte bespaard. Middels de slim gemonteerde rails heeft de garagedeur buiten ook geen extra ruimte nodig bij het openen of sluiten. Uw inrit blijft dus gewoon helemaal vrij.

Offerte aanvragen voor uw project

5 jaar garantie op de panelen

ruimtebesparend

inbraakwerend en isolerend

deuren gaan snel en praktisch geluidloos open en dicht

de elektrische garagedeuren zijn voorzien van vingerknel-, veerbreuk- en optilbeveiliging

Isolerend en inbraakwerend

Uw garagedeur is goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbraak. Dankzij de slimme aandrijfsystemen gaan de deuren snel en praktisch geluidloos open en dicht. Dit is erg fijn als u laat thuiskomt, snel naar binnen wilt en hierbij niemand wakker wilt maken.

Vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging

Garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging (voorkomt dat vingers beklemd raken) en veerbreukbeveiliging (voorkomt het naar beneden vallen van de panelen in het geval van een gebroken veer).

Optilbeveiliging en obstakeldetectie

Een elektrische garagedeur is daarnaast voorzien van optilbeveiliging (zorgt ervoor dat de garagedeur blokkeert bij ongewenst bezoek) en obstakeldetectie (zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk weer opent). Zo kunt u in alle rust genieten van uw garagedeur!

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie over garagedeuren

Bent u overtuigd van de vele mogelijkheden en voordelen van onze garagedeuren? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda als u toch in de buurt van Breda, Oosterhout, Etten-Leur of Teteringen bent.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)