Knikarmen als zonwering: een ruime keuze

Bent u op zoek naar knikarmschermen in Breda? Dan is Gloudemans Kozijnen & Zonwering de partner die u zoekt. Knikarmschermen zorgen voor schaduw en UV-bescherming, zonder dat er ruimte in beslag wordt genomen dankzij het vrijhangende ontwerp. Deze kunnen handmatig of elektrisch worden bediend en vaak kan dit middels een instelbare hellingshoek.

Offerte aanvragen

Door het laten monteren van knikarmschermen in Breda zorgt u ervoor dat de aantrekkelijkheid van uw buitenruimtes aanzienlijk wordt verhoogd, waar deze zorgen voor een verhoogde esthetische variëteit.

Op zoek naar een knikarm zonnescherm?

Een knikarm zonnescherm heeft diverse voordelen. Zo zorgen ze ervoor dat ze een schaduwrijke ruimte kunnen creëren door zonnestralen te blokkeren. Daarnaast zorgen de knikarmen voor een vrije doorloop en blijft de ruimte onder het zonnescherm vrij van obstakels. Onze knikarmschermen in Breda zijn tevens voorzien van een verbeterd gebruiksgemak dankzij elektrische bediening en sensoren.

Tot slot zorgen ze voor een verhoogd wooncomfort, bieden ze bescherming voor uw meubels en dragen ze bij aan een verhoogde energie-efficiëntie van uw woning.

Offerte aanvragen voor uw project

juiste bescherming zowel binnen als buiten

uw doek is veilig beschermd in de cassette

groot assortiment doeken in diverse kleuren en dessins

gemakkelijk te bedienen

In samenwerking met topmerken

Wij leveren knikarmschermen in Breda van de merken Verano en Weinor, waarbij meestal wordt gekozen voor cassetteschermen. Dit is een type zonnescherm waarbij zowel de armen als het doek volledig worden opgerold en worden beschermd in een verpakte cassette wanneer het scherm niet gebruikt wordt. Hierdoor is uw zonwering goed beschermd tegen regenwater en vuil, waardoor u langer kunt genieten van uw zonweringsproduct. De producten van Verano en Weinor zijn A-kwaliteit producten, waardoor u te allen tijde verzekerd wordt van goede kwaliteit.

Dé specialist op het gebied van zonneschermen met knikarm

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al jaren specialist op het gebied van zonneschermen met knikarm. De productie hiervan ligt volledig in eigen beheer, waardoor deze passend op maat worden gemaakt. Daarnaast bieden wij een breed assortiment doeken in diverse kleuren en designs aan, waardoor wij uiterst flexibel zijn. U kunt daarom zelf uw eigen variant samenstellen door zowel het frame als het doek naar eigen wens te creëren.

Het door u gewenste knikarmscherm wordt door ons ter plaatse gemonteerd, waardoor u volledig ontzorgd wordt in dit proces. Daarnaast demonstreren wij u uiteraard hoe u het scherm zelf kunt bedienen. Bent u op zoek naar zonwering met verlichting? Ook dan kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze!

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek onze showroom in Breda

Wilt u zowel binnen als buiten genieten van de juiste bescherming? Aarzel dan vooral niet om onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda te bezoeken. Onze gespecialiseerde medewerkers staan hier van harte voor u klaar om u te voorzien van passend advies en om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak bij u op locatie in te plannen, zodat we direct de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

Neemt u liever eerst telefonisch contact met ons op? Ook dat is zeker mogelijk! Wij staan altijd voor u klaar om u het juiste advies te geven. Ook kunt u onze referenties pagina bekijken, zodat u inzicht heeft in de reeds door ons ontworpen projecten.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)