Een kunststof schuifpui maakt één geheel van huis en tuin

Een schuifpui is door zijn glazen delen (zelfs wanneer hij dicht is) een naadloze overgang van binnen naar buiten. Op deze manier maakt een schuifpui een geheel van uw huis en tuin. Iedere kunststof schuifpui, hefschuifpui en parallelschuifpui is de investering meer dan waard door het optimale comfort en het gebruiksgemak.

Offerte aanvragen

Schuifpui: isolerend en inbraakwerend

Al onze schuifpuien, hefschuifpuien en parallelschuifpuien zijn water- en winddicht als deze gesloten zijn. Daarnaast hoeft u geen zorgen te hebben over het verlies van warmte omdat wij de pui leveren met HR++ veiligheidsglas, wat een erg hoge isolatiewaarde heeft. De Schüco schuifpuien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Een simpele beweging met de handgreep is al voldoende om de pui uit de sluiting te tillen en naar wens te verschuiven.

Offerte aanvragen voor uw project

onbeperkte zicht naar buiten

ruimtebesparend ten opzichte van tuindeuren

water- en winddicht

inbraakwerend en goed isolerend

gemakkelijk te bedienen

Sterk isolerende schuifpui

Met de kijk op duurzaam wonen is er een sterk isolerende onderhoudsarme schuifpui verkrijgbaar die geschikt is voor triple glas en u laat verbazen over uw energierekening. Door voor deze schuifpui te kiezen in combinatie met triple glas ontstaat de Energie Kozijn schuifpui. De pui heeft een U-Window waarde van 0,84 (o.b.v. schuifpui van 3500 x 2300 cm met triple glas en TGI afstandhouder) en daardoor geschikt voor een verduurzaming  van uw woning.

Deze sterk isolerende schuifpui is gebaseerd op de Schüco Living kozijnen en voorzien van innovaties uit de Select Windows fabriek, bijvoorbeeld De Hollandse Hoek en een sterk isolerende dorpel toegepast voor een stijlvolle uitstraling.

Verschillende kunststof schuifpuien

Gloudemans Kozijnen & Zonwering heeft diverse mogelijkheden op het gebied van schuifpuien. Al onze kunststof hefschuifpuien, schuifpuien en parallelschuifpuien worden exact op maat gemaakt en in de kleur en uitvoering die u wenst. Zo kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren voor de binnen- en buitenzijde. Tenslotte monteren we alles vakkundig af. Uw keuzes zijn:

  • Als hefschuifpui, kiepschuifpui of parallel schuifpui;
  • in 2-, 3- of 4-delige uitvoering;
  • in 150 kleuren of structuren;
  • met tussenstijlen of Screenline.
Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

VKG Keurmerk

Dankzij het VKG Keurmerk bent u ervan verzekerd dat zowel de kunststof schuifpuien als de monteurs voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG).

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)