Met uitvalschermen: een doeltreffende zonwering

Uitvalschermen zijn een traditionele, maar zeer doeltreffende manier van zonwering. Dankzij de variatie in doekkleuren zijn ze tijdloos en geschikt voor iedere woon- en gevelstijl.

Offerte aanvragen

Uitvalschermen houden warmte en zon buiten

Naast het feit dat een uitvalscherm uw gevel verfraaid, heeft het ook als functie om geen warmte en zonlicht binnen te laten. Hierdoor blijft het zomers lekker koel in huis en kunt u besparen op energie verbruikende airco voorzieningen.

Offerte aanvragen voor uw project

ideaal voor hoger gelegen ramen of voor onder uw veranda

storm- en windvast

een goedkoper alternatief zonwering

verkrijgbaar in 180 dessins en kleuren

Geschikt zonnescherm

Bent u op zoek naar een geschikt zonnescherm maar laat uw budget dat niet toe? Dan adviseren wij u een uitvalscherm als goedkoper alternatief. Daarnaast is het zowel een ideale oplossing voor hoger gelegen ramen als voor een aangenaam klimaat en bescherming tegen de zon voor onder uw veranda.

Betrouwbaar en stabiel

Een extra voordeel aan een uitvalscherm is dat het erg windvast is. De speciale uitval-armen die het doek ondersteunen zijn storm- en windvast waardoor uw zonwering qua constructie erg betrouwbaar en stabiel is. Onze specialisten helpen u het juiste uitvalscherm te kiezen dat bij u en uw woning past. Er zijn maar liefst 180 dessins en kleuren leverbaar waaruit u kunt kiezen.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie?

Woont u in de buurt van Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Teteringen of Chaam en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom uw woning? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)