Rolluiken zijn verduisterend, geluidswerend en isolerend

Wij zijn dealer van het kwaliteitsmerk Verano. Omdat zonwering veel kan betekenen voor het uiterlijk van uw woning gaat onze specialist met u in gesprek om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Offerte aanvragen

Beschermd wonen

Een rolluik bieden vele voordelen voor uw woning en woongenot. Zo beschermen zij u preventief tegen inbraak, geven zij u een gevoel van bescherming en zijn zij perfect geschikt om de felle zon te weren.

Offerte aanvragen voor uw project

weren zon, licht, koud, gelijk, inkijk én inbrekers

verhogen wooncomfort

garanderen privacy en veiligheid

zijn voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies

op afstand bedienbaar met een app

Verduisterende, geluidswerende en isolerende vensterluiken

Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolhekken en -luiken, zowel voor u privé als voor de detailhandel. Ze zijn altijd voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies.

Rolluiken zijn energiebesparend

Gezien hun isolerende functie verlagen luiken je energierekening. In de koude maanden van het jaar bespaar je op verwarming, tijdens de warme maanden hoef je de airconditioning minder te laten draaien. En de verduisterende werking is een zegen als je bijvoorbeeld nachtdiensten werkt en overdag wilt slapen.

Op afstand bedienbaar rolluik

Wilt u uw rolluiken op afstand bedienen of controleren? Dat kan via een app op uw smartphone. Met de TaHoma van Somfy Smart Home kunt u zelfs een tijdklok gebruiken om bij zowel aanwezigheid als afwezigheid uw rolluiken af te stemmen op uw leefruimte of wensen op een bepaald moment.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolluik?

Wij bieden altijd een passende oplossing op het gebied van rolluiken. Dus woont u in de buurt van Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel of Ulvenhout?

Kom dan eens binnenlopen in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)