Een chique uitstraling met markiezen

Markiezen geven uw woning een stijlvolle uitstraling. Groot voordeel is dat niet alleen de voor- en bovenkant, maar ook de zijkant van de gevel beschermd is tegen de zon.

Offerte aanvragen

Op maat gemaakte zonwering

Wij hebben een groot aanbod aan markiezen voor u samengesteld. Dankzij moderne programmeerbare machines worden de profielen van uw aluminium markies precies op maat gebogen. Wij kiezen bewust voor moderne materialen en betrouwbare constructiemethoden.

Offerte aanvragen voor uw project

beschermd zowel de voorkant, bovenkant als de zijkant van de gevel tegen de zon

verkrijgbaar in alle soorten en maten

zowel voor winkels, restaurants als woningen

niet windgevoelig

Breed assortiment

Wij leveren zonwerende markiezen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er diverse patronen, kleuren en afwerkingsopties mogelijk waar de adviseurs van Gloudemans u graag uit helpen kiezen. Deze stijlvolle vorm van zonwering biedt onder andere uitkomst aan winkels, restaurants, hotels maar sieren ook prachtig aan uw woning.

Voordelen

Naast een stijlvolle uitstraling in een markies ook vele malen minder windgevoelig dan andere vormen van zonwering. Ook is een keuze te maken in bediening van uw systeem. Handmatig via een zogenaamde handslinger of elektrisch via een ingebouwde motor. Natuurlijk komt een vakkundig montageteam van Gloudemans Kozijnen & Zonwering het systeem van uw keuze bij u thuis of op de zaak monteren.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Kies voor de luxe uitstraling

Bent u op zoek naar de mogelijkheden en voordelen van markiezen en woont u in de regio Breda, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)