Met horren houdt u insecten buiten de deur

Bent u op zoek naar horren in Breda? Dan bent u bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering aan het juiste adres. Speciaal voor uw ramen en deuren hebben we diverse horren in Breda van het merk Unilux die ervoor zorgen dat vliegen, muggen, bijen en andere ongewenste insecten, voornamelijk in de warmere maanden, buiten blijven en geen enkele kans maken om uw woning binnen te dringen.

Offerte aanvragen

Dé specialist voor horren op maat

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is dé specialist voor horren op maat in Breda. Horren zijn speciale frames of panelen die voorzien zijn van polwerend gaas, ontworpen om insecten buiten te houden en de lucht vrij te kunnen laten circuleren. Dit bevordert een constante toevoer van frisse lucht, zonder dat je ramen en deuren hoeft te sluiten.

Veel horren kunnen op maat gemaakt worden, zodat deze perfect aansluiten op de afmetingen van je ramen en deuren. De Unilux horren op maat worden daarom nauwkeurig gemeten om precies in je ramen of deuropeningen te passen, zodat er een naadloze, effectieve afsluiting tegen ongewenste insecten wordt gerealiseerd. Daarnaast worden de op maat gemaakte horren zo ontworpen dat ze passen bij de stijl van uw woning, wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. 

Offerte aanvragen voor uw project

5 jaar garantie op alle systemen

een jaar garantie op het hor gaas

eenvoudig in onderhoud en gebruik

duurzaam

Direct geplaatst in raam of deur

Horren in Breda worden bij de aflevering van uw kunststof ramen en/of kunststof deur direct meegeleverd en gemonteerd. Alvorens een hordeur geïnstalleerd wordt, moet het raam afgesteld worden op de juiste maat. Ook daarin kunnen wij u volledig voorzien en ontzorgen. Zo weet u zeker dat de hordeur perfect past, zodat ongewenste insecten zoals muggen, vliegen, spinnen geen kans meer hebben om uw woning binnen te dringen. Een ander bijkomend voordeel van de Unilux plisséhordeuren is het feit dat ze geluidloos zijn.

Daarnaast zijn horren in Breda te bestellen in diverse materialen en stijlen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om een hor te kiezen die perfect aansluit op uw voorkeuren en behoeften. Zo hebben wij plissé horren en inzet horren beschikbaar van het merk Unilux, gemaakt van duurzame materialen. Deze vliegenramen zijn zowel gemakkelijk in onderhoud als in gebruik en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. De constante kwaliteitscontroles die uitgevoerd worden beperken de kans op gebreken tot een minimum.

Op zoek naar een hordeur?

De meeste hordeuren zijn vrij gemakkelijk te installeren en vereisen geen moeilijke montagetechnieken. Daarnaast zijn horren in Breda ontworpen om de veiligheid voor kinderen en huisdieren te waarborgen. Dit wordt gedaan door middel van stevig gaas om te voorkomen dat er schade veroorzaakt wordt door kinderen of huisdieren. Ook zijn veel hordeuren voorzien van een speciale vingerklembeveiliging om letsel te voorkomen.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek onze showroom voor deskundig advies of neem contact op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda, zodat we u direct kunnen voorzien van passend advies. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. We kijken graag samen met u welk hor systeem het meest geschikt is voor uw kunststof deur of raam en welk systeem het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar onze eerder gerealiseerde projecten? Dan kunt u een kijkje nemen op onze referentie pagina.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)