Duurzaam renoveren

Als u voornemens bent uw woning te renoveren, doe dit dan duurzaam. Kies bijvoorbeeld isolerende, inbraakwerend, onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Dit loont meer dan u in eerste instantie denkt.

Offerte aanvragen

Natuurlijk bevordert het uw woongenot als u geen tocht meer in huis ervaart. Hierdoor verdwijnt er bovendien minder warmte via kieren naar buiten en bespaart u energie. Dat merkt u daadwerkelijk aan uw energierekening.

Energie Kozijn

Wij adviseren sterk isolerende kozijnen, ramendeuren en schuifpuien. Deze worden op maat gemaakt in de Select Windows fabriek op basis van Schüco profielen. Onze Hollands Blok profielen en het Hollands Facet profiel hebben maar liefst 7 isolatiekamers. Het profiel is dieper zodat er gemakkelijk triple glas in past. U creëert met deze combinatie kozijn en glas het meest energiezuinige kozijn dat er momenteel bestaat: het Energie Kozijn.

Offerte aanvragen voor uw project

meer woongenot

uw woning stijgt in waarde

u bespaart energie

kans op subsidies en bespaarregelingen

zekerheid dankzij het VKG Keurmerk

Lage U-waardes

Het Energie Kozijn heeft een extreem lage U-waarde. Dit betekent dat er weinig energie ontsnapt. Doordat de U-waarde van dit kozijn lager ligt dan 0,9 W/m2K is dit kunststof kozijn met triple glas geschikt voor energieneutraal wonen.

Subsidies en Bespaarleningen

Er is voor 2023 maar liefst 350 miljoen euro door de overheid gereserveerd voor het verduurzamen van woningen. Bezit u een eigen huis dat u wilt verduurzamen? Wij kunnen u met een advies over sterk isolerende kozijnen met isolatieglas helpen. Hoe hoog de uiteindelijke subsidie op kunststof kozijnen inclusief isolatieglas is, is afhankelijk van het aantal vierkante meters en of u kiest voor HR++ glas of triple glas. In onze showroom leggen wij u alles uit.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie over duurzaamheid?

Wilt u meer weten over duurzaam renoveren? Woont u in de buurt van Breda, Oosterhout, Teteringen, Terheijden, Etten-Leur of Chaam, kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda of neem contact met ons op.

De koffie staat voor u klaar!

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)