Verticale screens tegen de zon

Screens beschermen u tegen de zon maar hebben daarnaast ook als groot voordeel dat uw zicht naar buiten behouden blijft terwijl de inkijk naar binnen wordt belemmerd.

Offerte aanvragen

Grote variatie screens

Zowel onze screens van het merk Verano als die van Renson zijn toepasbaar op alle raamtypes. Of deze nu van aluminium, hout of pvc zijn. De onderhoudsarme glasvezeldoeken van de screens zijn verkrijgbaar in de kleur die u wenst. Ook voor de profielen kiest u de gewenste RAL-kleur. Onze vakmensen bevestigen uw aanwinst zowel binnen als buiten, geheel naar uw wens.

Offerte aanvragen voor uw project

op alle typen ramen te bevestigen

ook bij grote afmetingen een strak verticaal scherm

insectenwerend en stormvast

verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur

met TaHoma van Somfy Smart Home ideaal af te stemmen op uw leefruimte

Windvast screen met zijritsen

Wij leveren uitsluitend screens van hoge kwaliteit. Dankzij de geoptimaliseerde ritstechnieken plaatsen we het doek windvast waardoor u geen last heeft van klapperende en gescheurde doeken. Hierdoor kunt u een extra brede screen kiezen. De zijkappen zijn gemaakt van aluminium en dragen bij aan de stabiliteit van het screen.

Bediening

U bedient uw screen standaard door middel van een elektrische motor. Zo geniet u altijd van optimaal comfort! Een afstandsbediening en wind- of zonnemeter zijn een extra aanvulling op de hoeveelheid comfort die u wilt ervaren.

Ultiem wooncomfort met uw smartphone

Met de TaHoma van Somfy Smart Home is het mogelijk uw screen op afstand aan te sturen of te controleren via een app op uw smartphone. Met het gebruik van een tijdklok kunt u zowel bij aanwezigheid als afwezigheid uw screen afstemmen op uw leefruimte of wensen op dat moment.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Prijzen van een screen

De prijs van uw nieuwe screen is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice.

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)