Vouwwanden brengen openheid en licht in uw leven

Voor vouwwanden bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel verschillende soorten en merken; allemaal creëren ze licht en ruimte. U deelt met een vouwwand ruimtes flexibel in, gebruikt ze onder uw veranda of als balkonbeglazing.

Offerte aanvragen

Vouwwand op uw balkon

De Mondana vouwwand kunt u ook perfect gebruiken als pui van uw woon- of slaapkamer naar uw balkon. Deze aluminium systemen zijn perfect geïsoleerd, gemakkelijk bedienbaar en u heeft een volledig zicht naar buiten.

Offerte aanvragen voor uw project

geen verlies van ruimte en zicht

glazen delen zijn praktisch en eenvoudig te bedienen

op maat gemaakt

in alle kleuren leverbaar

Breed assortiment vouwwanden

Welke vouwwand u ook kiest, alle systemen zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas met rondom een aluminium of houten kozijnprofiel met een hoge isolatiewaarde.

Vouwwand onder uw veranda

De voordelen en mogelijkheden van een glazen vouwwand zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vouwwand onder uw veranda, zodat u altijd vrij zicht heeft naar binnen en buiten. Vouwwanden zijn een uitkomst voor de indeling van showrooms, kantoren, winkels, cafés en restaurants. Onze monteurs installeren de glazen vouwwanden vakkundig.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie over een vouwwand?

Woont u in Brabant en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vouwwand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom op de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)