Kunststof kozijnen Breda

Kunststof kozijnen in Breda zijn dankzij de nieuwste innovaties niet meer van de traditionele, houten variant te onderscheiden. De kunststof varianten hebben voornamelijk populariteit gewonnen vanwege het feit dat ze erg duurzaam zijn. Dit komt door de hoge isolatiewaarde die ze met zich meebrengen. Daarnaast zorgen de lage onderhoudsvereisten voor ultiem comfort en dragen ze bij aan een unieke uitstraling van uw woning. Om die redenen is Gloudemans Kozijnen & Zonwering dé specialist voor kunststof kozijnen in Breda.

Offerte aanvragen

De voordelen van het plaatsen van kunststof kozijnen

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Breda heeft diverse voordelen. Vergeleken met houten kozijnen is de kunststof variant een stuk onderhoudsvriendelijker, waar deze gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden met water en zeep. Dit komt voornamelijk omdat deze gemaakt zijn van PVC, oftewel polyvinylchloride.

Daarnaast zijn ze ook nog eens een stuk duurzamer, omdat ze bestand zijn tegen corrosie, rot en insectenplagen. Daardoor wordt ook het risico op vervormen en kromtrekken verkleind en zorgt dit ervoor dat de kunststof variant inbraak werend is en voor een optimale veiligheid zorgt. De kans op luchtlekken is dankzij het plaatsen van kunststof kozijnen nagenoeg nihil en kunnen zelfs worden voorzien van dubbele of driedubbele beglazing, met verbeterde thermische efficiëntie als gevolg.

Offerte aanvragen voor uw project

hoge isolatiewaarde en onderhoudsarm

Keuze uit 150 kleuren

Inbraakwerend en biedt optimale veiligheid

Uitstekende garanties

Niet te onderscheiden van houten kozijnen

Dé specialist voor kunststof kozijnen inclusief montage

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen inclusief montage? Dan zit u goed bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel met een diepte naar keuze. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte er is voor de isolerende werking. Dit biedt ook extra mogelijkheden voor het plaatsen van dikker glas, met extra isolatie als gevolg.

De kunststof kozijnen in Breda zijn bovendien verkrijgbaar in 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur. De juiste combinatie van kunststof en de kleur draagt bij aan de optimalisering van uw woning of gebouw, zonder dat het uiterlijk wordt veranderd. Naast een keuze in isolatiewaarde heeft u ook een keuze in uitstraling van onze varianten. Om die reden ontzorgen wij u volledig

Een groot en veelzijdig assortiment

Het assortiment van Gloudemans Kozijnen & Zonwering is erg groot en veelzijdig. Zo beschikken we over een breed aanbod aan kunststof kozijnen in Breda. Daarnaast ook over kunststof ramen, deuren en schuifpuien. Deze worden op basis van hoogwaardige Schüco profielen op maat gemaakt in de Select Windows fabriek, die dit al ruim 30 jaar met veel plezier en passie doet. Gedurende het productieproces wordt er gewerkt met hypermoderne technieken. Door samen te werken met gespecialiseerde toeleveranciers bieden wij eindeloze mogelijkheden om het gewenste product naar uw smaak te stellen. Met een garantieperiode van 15 jaar bent u bovendien verzekerd van kwalitatieve en hoogwaardige producten.

Kunststof kozijnen met VKG Keurmerk

Gloudemans Kozijnen & Zonwering voldoet aan de strengste eisen van het VKG, beter bekend als Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Dit betekent dat het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Breda wordt gedaan door gespecialiseerde monteurs. Daarnaast wordt er door middel van het VKG Keurmerk zekerheid en service gewaarborgd. Het VKG Keurmerk geeft garantie over kwaliteit, plaatsing en duurzaamheid en erkent stijlvol en veelzijdigheid in kleur.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Advies op maat nodig? Bezoek onze showroom!

Met onze kennis en ons uitgebreide productaanbod geven we uw gebouw of woning een eigen persoonlijkheid. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Het is daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken bij u op locatie, zodat u direct kunt voorzien van passend advies. Bent u benieuwd naar de mooie projecten die wij gerealiseerd hebben? Bekijk dan snel onze referenties.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)