Kozijnen Breda

Onze kunststof kozijnen zijn dankzij de nieuwste innovaties niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Ze bieden echter wel alle voordelen van kunststof waardoor u dus kiest voor de looks maar niet voor het onderhoud.
Offerte aanvragen

Hoogwaardige kozijnprofielen

Het assortiment van Gloudemans Kozijnen & Zonwering is bijzonder groot en veelzijdig. De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden (op basis van hoogwaardige Schüco profielen) op maat gemaakt in de Select Windows fabriek die dit al bijna 30 jaar met succes doet. Om het plaatje compleet te maken heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Voor iedere woning een passend kunststof kozijn

Of u nu in een boerderij, eengezinswoning of jaren ’30 woning woont; voor elke woning is er een passend kunststof kozijn. De juiste combinatie van kunststof en de kleur draagt bij aan de optimalisering van uw woning zonder dat het uiterlijk verandert.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen.

Het Energie kozijn is het kozijn van de toekomst

Wie energiezuinig wonen echt belangrijk vindt, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn  gebaseerd op het 120 mm diepe profiel van Hollands Blok of Hollands Facet,  gecombineerd met triple isolatieglas.
Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (hierbij gaan we uit van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Kwaliteitsmerk kozijnen

Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken. Wij bieden u gegarandeerd de beste kwaliteit op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. We werken gedurende het productieproces met hypermoderne technieken. Door de combinatie met gespecialiseerde toeleveranciers bieden wij u eindeloze mogelijkheden om het gewenste product naar uw smaak samen te stellen.

VKG Keurmerk

Het spreekt voor zich dat Gloudemans Kozijnen & Zonwering voldoet aan de strengste eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Dit betekent dat het met de service en zekerheid meer dan goed zit. Alle kunststof producten, de montage hiervan en de monteurs hebben het VKG Keurmerk.

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)