Kunststof ramen uit Breda

Of u nu een vast raam, een draaikiepraam, een optisch schuifraam of een klepraam wenst, al onze ramen worden in de Select Windows fabriek voor u op maat gemaakt. In de kleur en structuur die u wenst.

Offerte aanvragen

Net als onze kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren, worden ook onze ramen uitgevoerd in het zeer hoogwaardige Schüco profiel. Zo beschikt u altijd over een topkwaliteit. De isolatiewaardes van Schüco kozijnen zijn zeer goed. Daarom adviseren we u ook graag over ventilatie. Isolatie vraagt namelijk om de juiste ventilatie.

Isolatieglas in de ramen

Ook op het gebied van isolatieglas zijn we van alle markten thuis. Aangezien het klimaat aan het veranderen is, zullen we hier middels goed geïsoleerd glas in combinatie met de juiste zonwering een passend advies in geven. Een goed gesprek met onze adviseurs geeft duidelijkheid.

Offerte aanvragen voor uw project

op maat gemaakt

onderhoudsarm (nooit meer schilderen)

perfecte isolatie

draaikiepraam standaard met 4 ventilatiestanden;

15 jaar garantie

Raamdecoratie op de ramen

We maken het geheel af met passende raamdecoratie of zonwering. Aan de buitenzijde van uw woning adviseren we u graag rolluiken. Deze zijn het meest effectief om warmte buiten te houden. Op zolder of in de schuifpui blijkt vaak Screenline® raamdecoratie ideaal. Bij dit systeem zitten uw jaloezieën of plissés tússen het isolatieglas. Wilt u uw woning een warme, speelse uitstraling geven? Dan voorzien wij u graag van passend advies wat betreft onze binnen zonwering.

Onderhoudsarme ramen

Onderhoudsarme ramen lijken exact op houten kozijnen, maar hebben het gemak van kunststof. Het grootste voordeel van kunststof ramen is dan ook dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek de showroom

Woont u in Breda, Etten-Leur, Teteringen, Oosterhout e.o. en bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die Gloudemans u te bieden heeft? Of wilt u weten wat kunststof ramen kosten én opleveren?

Bezoek dan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

We hopen u snel te ontmoeten, de koffie staat klaar!

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)