Zonwering Breda

Bent u op zoek naar zonwering in Breda? Dan bent u ons aan het juiste adres. Zonwering verfraait uw gevel en zorgt ervoor dat blootstelling aan direct zonlicht verminderd wordt, met als gevolg dat het binnenklimaat van uw woning comfortabeler wordt. Het reguleren van de hoeveelheid zonlicht en warmte die een gebouw of woning binnenkomt is de belangrijkste functie van zonwering. Zonwering zorgt er bovendien voor dat levenskwaliteit gewaarborgd wordt en zorgt voor een optimale bescherming.
Offerte aanvragen

Op zoek naar een kwalitatieve zonwering?

Zonwering in Breda heeft bescherming als belangrijkste doel. Zonwering beschermt namelijk tegen blootstelling aan directe UV-straling, waardoor het risico op de meest voorkomende kankersoort, namelijk huidkanker, verminderd wordt. Het voordeel is wel dat er met een zonwering alsnog voldoende licht wordt doorgelaten, ondanks het feit dat direct zonlicht geblokkeerd wordt. Daarnaast is hittestress een steeds groter wordend probleem, met gezondheidsklachten als gevolg. Dit is inmiddels opgenomen in de bouwbesluiten en het investeren in kwalitatieve zonwering verminderd de risico’s aanzienlijk.

Het kiezen van de juiste zonwering is afhankelijk van diverse factoren, zoals de gewenste stijl, de afmetingen van het gebied dat wordt afgedekt, de mate van de benodigde UV-bescherming en het budget. Hoogwaardige varianten bieden over het algemeen een aantrekkelijke en effectieve oplossing om buitenruimtes functioneler én comfortabeler te maken.

Een diversiteit aan mogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden die de wereld van zonwering in Breda rijk is, perfect afgestemd op uw behoeften. Om de hoeveelheid zonlicht binnenshuis te reguleren, is binnen zonwering dé oplossing om de temperatuur binnen een stuk aangenamer te maken, terwijl buiten zonwering uw terras of veranda juist de verkoeling geeft die u nodig heeft. Een goed voorbeeld hiervan is een uitvalscherm.

Voor extra elegantie kunt u kiezen voor markiezen die niet alleen zorgen voor schaduw, maar er ook voor zorgen dat er extra charme wordt toegevoegd aan uw buitenruimte. Zelfs als u behoefte hebt aan wat extra sfeer, kunt u dit toevoegen door middel van zonweringverlichting, waardoor u het buitenleven naar een extra niveau kunt tillen. Daarnaast zorgen rolluiken en screens voor wat extra privacy en bescherming tegen UV-straling.

Daarnaast bieden wij ook Solar zonwering aan. Dit is een speciaal, energiezuinig screen dat gevoed wordt door zonnepanelen. Hierdoor is het gebruik van kabels verleden tijd en gaat de installatie ontzettend snek.

Met een uitgebreid assortiment aan zonwering in Breda ligt er voor ieder huis en elke smaak een passende oplossing voor handen. Of u nu op zoek bent naar zonwering in Breda voor specifieke ruimtes zoals serres, schuifpuien, ramen, balkons of terrassen, er is altijd een passende oplossing.

Dé specialist voor waterdichte zonwering

Naast reguliere zonwering, biedt Gloudemans Kozijnen & Zonwering ook bepaalde typen waterdichte zonwering aan. Waterdichte Pergola zonwering is een speciale variant van zonwering die naast bescherming tegen de zon, ook bestand is tegen iedere vorm van neerslag zoals regen en sneeuw. Deze worden voornamelijk gebruikt in situaties waarbij bescherming tegen de zon gepaard gaat met bescherming tegen de regen zoals op terrassen en balkons. Waterdichte zonwering is beschikbaar in verschillende stijlen.

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van zonwering in Breda. Daarnaast zijn we dealer van het topmerk Verano en bieden we ook kwalitatieve zonwering van Weinor aan.

Wij zijn dealer van de merken Weinor, Verano, Stobach en Renson. Hierdoor heeft u de keuze uit een ruime collectie zonweringssystemen met onder andere:

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)