Aluminium kozijnen Breda

Uw ramen en deuren vervangen door middel van aluminium kozijnen in Breda? Gloudemans Kozijnen & Zonwering biedt de oplossing om uw woning te voorzien van een industriële uitstraling. Aluminium kozijnen in Breda worden gemaakt van aluminiumlegeringen die bekend staan om hun lichtheid, duurzaamheid en corrosiebestendigheid en vooral worden gebruikt voor de grotere afmetingen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor u op basis van uw eigen voorkeuren uw woning kunt voorzien van een industriële look.

Offerte aanvragen

Voor iedere oplossing beschikbaar

Aluminium kozijnen in Breda zijn beschikbaar om ramen, deuren en schuifpuien met grotere afmetingen te voorzien van een industriële look. Aluminium is veelzijdig en kan worden toegepast bij vaste ramen, draairamen en draaikiepramen. Daarnaast worden de aluminium kozijnen verduurzaamd met poedercoating of door het aanbrengen van een anodiseerlaag.

Daarnaast zijn al onze aluminium kozijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ze geluids-en inbraakwerend. Dit komt omdat deze erg sterk zijn, over een robuuste constructie beschikken, ze diverse veiligheidssluitingen hebben en vaak van inbraakwerend glas worden voorzien. Om die reden hebben inbrekers geen kans.

Offerte aanvragen voor uw project

Dé specialist voor aluminium kozijnen op maat

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is specialist op het gebied van aluminium kozijnen in Breda. Onze aluminium kozijnen kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze perfect passen bij de specificaties en afmetingen van uw deuren en ramen. Naast aluminium kozijnen van het merk Schüco, verkopen en plaatsen we ook het merk Aluplast. Alle aluminium profielen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wat deze merken met elkaar gemeen hebben? Het feit dat alle varianten voorzien worden van gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 veiligheidsnorm.

Een andere eigenschap van op maat gemaakte aluminium kozijnen in Breda is het feit dat ze de flexibiliteit bieden om te voldoen aan ontwerpen die uw voorkeur genieten. Zo zorgt u ervoor dat uw woning over een extra stuk authenticiteit beschikt.

De voordelen van aluminium kozijnen

Het grootste voordeel van aluminium kozijnen is de authentieke, industriële look die ze meegeven aan uw woning. Daarnaast zijn aluminium varianten vaak praktischer voor grotere afmetingen, zijn ze vaak sterker en hebben ze slankere profielen. Ondanks aluminium varianten dus hun eigen voordelen hebben, kunnen kunststof kozijnen toch een aantrekkelijkere keuze zijn.

Zo hebben kunststof varianten over het algemeen betere isolatie eigenschappen dan aluminium, waardoor warmte vaak beter binnengehouden kan worden. Ook is er minder onderhoud vereist bij kunststof kozijnen, zijn kunststof varianten over het algemeen goedkoper en zijn ze veelzijdiger in ontwerp. Tot slot kunnen kunststof kozijnen worden gerecycled worden, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Meer informatie nodig? Bezoek onze showroom!

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze aluminium producten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies en ziet u direct hoe wij te werk gaan. Daarnaast is het ook altijd mogelijk een afspraak te plannen bij u op locatie, zodat we direct de kansen voor u in kaart kunnen brengen.

Bent u benieuwd naar het werk dat wij geleverd hebben? Dan raden we u aan onze referentiepagina te bekijken, zodat u inspiratie op kunt doen voor uw toekomstige kozijnen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor vragen.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)