Connected by Somfy Tahoma

Het leven thuis wordt steeds aangenamer dankzij technische innovaties. Zo bedient u met de Somfy TaHoma switch® met één druk op de knop eenvoudig uw elektrische zonwering, garagedeur, gordijnen en verlichting.

Offerte aanvragen

Met de TaHoma app op u smartphone opent of sluit u uw rolluiken, uitvalscherm, screens en markiezen zelfs als u niet thuis bent. Altijd handig als midden op de dag de hitte losbarst en u thuis wenst te komen in een koele woning. Of als het opeens stortregent en de zonwering nog uithangt.

Zonwering verbinden met app

Behalve uw zonwering kunt u eenvoudig andere zaken toevoegen en verbinden met uw TaHoma switch. Denk aan gordijnen, alarmsysteem, camera, verlichting of verwarming. Het enige wat u nodig heeft, is een wifi-verbinding. U bedient de Smart Home via uw smartphone, spraak assistent of een draadloze wandcontactdoor in huis.

Offerte aanvragen voor uw project

met één druk op de knop de zonwering bedienen

eenvoudig te plaatsen (dankzij wifi-netwerk)

op afstand te bedienen

te bedienen via app, spraakassistent of daadloze wandcontactdoos

eenvoudig te connecten met andere apparaten in huis

Slimme sensoren

U regelt bijvoorbeeld uw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht.

Comfort met slimme sensoren

U stelt via de Somfy TaHoma switch® op uw smartphone of tablet uw voorkeuren in hoe laat u het rolluik of het knikarmscherm wilt laten zakken of bij welke wind de screens of serre zonwering omhoog moeten. U creëert scenario’s die passen bij uw dagelijks leven zodat uw huis voor zichzelf zorgt.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Professioneel Somfy dealer

In Nederland is Somfy marktleider in producten voor het elektrisch kunnen bedienen en automatisch besturen van zonwering, rolluiken, binnenzonwering en meer. Gloudemans is professioneel Somfy dealer en laat u graag de mogelijkheden zien.

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)