Dakkapellen Breda

Dakkapellen in Breda zijn dé oplossing die bijdragen aan meer daglicht in uw woning. Daarnaast wordt de bruikbare ruimte van uw zolder of bovenverdieping met een dakkapel vergroot, door het creëren van extra stahoogte en vloeroppervlak.

Dit resulteert in een grotere slaapkamer, werkkamer of extra badkamer. Ruimtes die normaal gesproken donker zijn vanwege hun positie onder een schuin dak, worden middels dakkapellen in Breda van licht voorzien, met een comfortabele leefomgeving als gevolg.

Offerte aanvragen

Hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel?

Wilt u volledig ontzorgd worden in het aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel? Dan bent u bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering aan het juiste adres. Omdat wij samenwerken met bouwkundige bureaus weten wij precies welke informatie vereist is voor het aanvragen van een vergunning voor een dakkapel, waardoor het proces een stuk soepeler verloopt. Het aanleveren van de benodigde informatie kan heel simpel via DigiD, waardoor wij u kunnen ontzorgen van dit proces.

Offerte aanvragen voor uw project

15 jaar garantie

voorzien van Schüco kunststof kozijnen

hoge isolatiewaarde

op maat gemaakt

dakkapel geplaatst binnen één dag

Onderhoudsvriendelijke en hoogwaardige producten

Gloudemans Kozijnen & Zonwering maakt en plaatst hoogwaardige kunststof dakkapellen vanuit eigen beheer. Dit betekent een hoge flexibiliteit met als gevolg dat u de keuze heeft uit verschillende uitvoeringen en zijn er een tal van mogelijkheden rondom de keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking van de dakkapel. Ieder huis is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Door de vele opties is er voor iedereen een passende oplossing te vinden.

Daarnaast zijn onze dakkapellen onderhoudsvriendelijk en scherp geprijsd. Om die reden is de aankoop van een dakkapel bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering extra aantrekkelijk.

Dé specialist voor het plaatsen van een dakkapel

Wilt u uw woning in zeer korte tijd aanzienlijk verbeteren, vergroten en in waarde laten stijgen? Dan is het plaatsen van een kunststof dakkapel in Breda zeker een goed idee. Onze prefab dakkapellen op maat worden binnen één dag wind en waterdicht op de woning geplaatst. Daarnaast zorgen we ervoor dat zowel de binnen-als buitenkant vakkundig wordt afgewerkt. Gedurende dit proces wordt u volledig ontzorgd, waardoor u zonder zorgen hoogwaardige dakkappelen in Breda kunt laten plaatsen op uw woning.

Ook staan onze prefab dakkapellen bekend om een zeer hoge isolatiewaarde, waar deze een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC bekleden. Bovendien gebruiken wij duurzame materialen zoals lood, zink en EPDM-dakbedekking en voldoen we aan de laatste eisen van het bouwbesluit.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Neem contact op voor advies op maat

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw woning en welke voordelen het plaatsen van kant en klare dakkapellen in Breda u zou kunnen bieden? Bezoek dan zeker onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. De gecertificeerde medewerkers Gloudemans Kozijnen & Zonwering staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft voor het ontwerpen en plaatsen van hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke dakkapellen in Breda. 

Bent u benieuwd geworden naar de projecten die wij gerealiseerd hebben? Bekijk dan snel onze referentiepagina, zodat u inspiratie op kunt doen voor uw toekomstige project. Daarnaast kunt u voor snelle vragen ook te allen tijde contact opnemen. 

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)