Prefab dakkapellen Breda

Prefab dakkapellen in Breda bieden een oplossing voor extra daglicht in uw woning. Doordat er meer stahoogte en vloeroppervlak wordt vrijgemaakt, wordt de ruimte van uw zolder of bovenverdieping aanzienlijk verhoogd. Met prefab dakkapellen in Breda geniet u daarom snel van extra grote ruimtes zoals een verruimde slaapkamer, werkkamer of extra badkamer. Prefab, beter bekend als prefabricated, dakkapellen hebben als grootste voordeel dat ze als geheel naar uw woning worden vervoerd en direct geïnstalleerd kunnen worden.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een prefab dakkapel?

Bent u op zoek naar een prefab dakkapel in Breda? Dan is Gloudemans Kozijnen & Zonwering de specialist die u zoekt. Wij zijn al ruim 50 jaar een begrip in Breda op het gebied van prefab dakkapellen. Dit zijn kant-en-klare varianten die als geheel naar uw woning worden gebracht alvorens deze worden geïnstalleerd. Omdat ze in de fabriek gemaakt worden, brengt dit verschillende voordelen met zich mee.

Zo kunnen ze snel geïnstalleerd worden, omdat al het meetwerk vooraf al gedaan is. Door de snelheid van installeren wordt ook de overlast beperkt. Bovendien zijn prefab dakkapellen in Breda ook nog eens kostenbesparend en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Het is hierbij wel van belang dat

Offerte aanvragen voor uw project

15 jaar garantie

voorzien van Schüco kunststof kozijnen

hoge isolatiewaarde

op maat gemaakt

dakkapel geplaatst binnen één dag

Wij bieden hulp bij het aanvragen van uw vergunning

Gloudemans Kozijnen & Zonwering ontzorgd u naast het ontwerpen en plaatsen van een dakkapel ook in het aanvragen van een vergunning. Door middel van onze samenwerking met bouwkundige bureaus zijn wij op de hoogte van alle voorwaarden en informatie die vereist is voor het aanvragen van deze vergunning. Hierdoor verloopt het proces een stuk soepeler, waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn. Alle benodigde informatie kunt u door middel van DigiD aanleveren, waardoor u volledig ontzorgd wordt.

Prefab dakkapellen worden binnen één dag op uw woning geplaatst

Als u uw woning in een korte tijd aanzienlijk wilt verbeteren, vergroten en in waarde wilt laten stijgen, dan is het plaatsen van een prefab dakkapel in Breda zeker het overwegen waard. Onze prefab dakkapellen worden binnen één dag wind-én waterdicht op uw woning geplaatst en zorgen we ervoor dat de binnen-en buitenkant vakkundig wordt afgewerkt. Wij werken met gespecialiseerde monteurs, waardoor u zonder zorgen hoogwaardige prefab dakkapellen kunt laten plaatsen op uw woning.

Deze varianten beschikken over een zeer hoge isolatiewaarde en bekleden een optimale warmteweerstand. Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen, voldoen wij ook ten zeerste aan de laatste eisen van het bouwbesluit. Hierdoor is uw investering absoluut geschikt met oog voor de toekomst.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Advies van onze monteurs? Bezoek de showroom!

Wilt u uw woning optimaliseren en bent u benieuwd geworden? Bezoek dan zeker de showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Onze monteurs adviseren u graag omtrent de mogelijkheden en voordelen die prefab dakkapellen met zich meebrengen. Daarnaast kunt u natuurlijk een afspraak maken bij u op locatie, zodat we u direct kunnen voorzien van gepast advies.

Neemt u liever eerst contact met ons op? Dan kan dat natuurlijk ook telefonisch of per mail! Daarnaast is het ook mogelijk om onze reeds eerder gerealiseerde projecten te bekijken op onze referenties pagina.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)