Kunststof dakkapellen Breda

Bent u op zoek naar een manier om meer daglicht toe te laten in uw woning? Kies dan voor kunststof dakkapellen in Breda. Naast extra mogelijkheden tot daglicht, wordt ook de bruikbare ruimte van uw bovenverdieping of zolder vergroot middels een kunststof dakkapel in Breda. Dit wordt gedaan middels het creëren van extra stahoogte en vloeroppervlak. Hierdoor kunt u genieten van een extra badkamer, een grotere slaapkamer of werkkamer.

Door middel van kunststof dakkapellen in Breda worden donkere ruimtes, omdat ze zich bijvoorbeeld onder een schuin dak bevinden, voorzien van licht.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een dakkapel met kunststof kozijnen?

Wilt u uw woning in korte tijd optimaliseren door middel van het plaatsen van dakkapellen met Schüco kunststof kozijnen in Breda? Dan is Gloudemans Kozijnen & Zonwering de specialist die u zoekt. Middels een kunststof dakkapel in Breda kunt u uw woning verbeteren, vergroten en in waarde laten stijgen. Onze prefab dakkapellen worden wind- en waterdicht op uw woning geplaatst en zowel de binnen-als buitenkant worden bovendien vakkundig afgewerkt. Gedurende dit proces wordt u door ons volledig ontzorgd, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe dakkapel.

Onze dakkapellen met Schüco kunststof kozijnen in Breda staan bekend om de zeer hoge isolatiewaarde die ze met zich meebrengen. We maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen zoals lood, zink en EPDM-dakbedekking. Ook voldoen we aan de meest recente eisen van het bouwbesluit, waardoor uw woning wordt klaargestoomd voor de toekomst.

Offerte aanvragen voor uw project

15 jaar garantie

voorzien van Schüco kunststof kozijnen

hoge isolatiewaarde

op maat gemaakt

dakkapel geplaatst binnen één dag

Hulp nodig met het aanvragen van uw vergunning?

U wordt niet alleen ontzorgd in de productie en plaatsing, maar ook in het aanvragen van een vergunning voor uw kunststof dakkapel kunnen wij u ondersteunen. Wij werken nauw samen met bouwkundige bureaus, waardoor wij op de hoogte zijn van alle vereisten omtrent het aanvragen van een vergunning. Hierdoor verloopt het proces een stuk soepeler dan wanneer u dit allemaal moet regelen.

Het aanleveren van informatie omtrent het aanvragen van een vergunning kan heel simpel via DigiD. In samenwerking met Gloudemans Kozijnen & Zonwering is het aanvragen van uw vergunning zo geregeld en wordt u bovendien volledig ontzorgd in dit proces.

Dé specialist voor het plaatsen van kunststof dakkapellen

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van kunststof dakkapellen in Breda, waar deze worden gemaakt en geplaatst vanuit eigen beheer. Dit betekent een hoge mate van flexibiliteit en een ruime keuze uit diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn onze dakkapellen onderhoudsvriendelijk en geniet u van een tal van mogelijkheden omtrent het materiaal, uiterlijk en de afwerking van uw kunststof dakkapel.

Iedere woning is anders en heeft daardoor een unieke aanpak nodig. Door de vele mogelijkheden is er voor iedereen een passende oplossing te vinden en kunnen wij u voorzien in uw wensen en behoeften.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de showroom!

Bent u enthousiast en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren middels het plaatsen van kunststof dakkapellen? Aarzel dan niet om snel een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Onze gespecialiseerde medewerkers staan graag voor u klaar om u van gepast advies te voorzien. Maakt u liever een afspraak bij u op locatie? Ook dat is mogelijk! Zo kunnen wij direct de mogelijkheden inzichtelijk maken.

Uiteraard kunt u voor vragen telefonisch contact met ons opnemen. Wilt u inspiratie opdoen middels de projecten die wij reeds eerder gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze referenties pagina.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)