Professionele verbouwing van gevel en dakkapellen

Bij Gloudemans streven we ernaar om zowel kwaliteit als zorgvuldigheid te bieden bij elk project. Toen Familie de Wilt besloot hun achtergevel te vernieuwen, bezochten zij onze moderne showroom. Dit gaf hen het vertrouwen dat ze bij ons in goede handen waren. Onze professionaliteit overtuigde hen om niet alleen de achtergevel, maar ook de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde door ons te laten vernieuwen.

Klantreview
5/5
Producten
Achtergevel, Dakkapellen
Klant
Particulier

Lees de ervaring van:
Familie de Wilt

“Na een bezoek aan de zeer moderne en ruim uitgezette showroom, hebben wij uiteindelijk de gehele achtergevel, inclusief dakkapel op de voor- en achterzijde bij Gloudemans ondergebracht. Wij zijn erg onder de indruk van de wijze waarop de montage is uitgevoerd en zullen óók voor de voorkant weer terugkomen bij Gloudemans.

De monteurs hebben allereerst de bestaande kozijnen met de grootste zorg gedemonteerd zodat er nauwelijks tot geen schade zou ontstaan aan ons bestaande stucwerk, dit is ze meer dan gelukt! Vervolgens zijn de nieuwe kozijnen erin gegaan en hebben ze deze ook uiterst netjes afgewerkt. Ook de dakkapellen stonden er beide binnen één dag op en hebben ze de volgende dag aan de binnenzijde afgewerkt. Al met al is Gloudemans bij ons 3 dagen bezig geweest en is het eindresultaat, al zeggen we het zelf, fantastisch!

Wij zouden iedereen van harte aanraden om hier eens een kijkje te nemen en zich te laten informeren door één van hun deskundige adviseurs.”

Familie de Wilt

Tevreden klanten, prachtige resultaten

Bij Gloudemans zijn we trots op de positieve ervaringen van onze klanten. We zijn blij te horen dat onze zorgvuldige montage en het nette afwerken van de nieuwe kozijnen zo gewaardeerd worden. Bent u ook enthousiast over een vernieuwing aan uw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bekijk meer klantervaringen

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)