Kunststof ramen Breda

Kunststof ramen in Breda worden steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Ze bieden een perfecte combinatie van duurzaamheid, isolatie en esthetiek, wat ze tot een ideale keuze maakt voor elke woning. Gloudemans Kozijnen & Zonwering biedt kunststof ramen in Breda die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.

Onze ramen zijn niet alleen duurzaam, maar vereisen ook weinig onderhoud, waardoor ze zowel praktisch als kosteneffectief zijn. Kies voor de beste oplossing voor uw woning bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering!

Offerte aanvragen

De kunststof ramen van Gloudemans Kozijnen & Zonwering

Onze kunststof ramen in Breda bieden tal van voordelen die ze onderscheiden. Zo bieden ze uitstekende thermische isolatie, waardoor uw woning in de winter warmer en in de zomer koeler blijft. Dit bespaart energie en vermindert geluidsoverlast van buitenaf.

Ze vergen bovendien nauwelijks onderhoud en schilderen is niet nodig. Ze zijn weerbestendig, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoud.

Ze zijn voorzien van beveiligde grepen met een slotje, wat extra bescherming tegen inbraak biedt, en meerpuntsluiting, met paddestoelnokken, wat de druk gelijkmatig verdeeld, de beveiliging verhoogt en de levensduur verlengt.

Het verdekt liggende beslag zorgt daarnaast nog voor een strakke, moderne uitstraling zonder zichtbare scharnieren en maakt het raam eenvoudiger schoon te maken.

Offerte aanvragen voor uw project

op maat gemaakt

onderhoudsarm (nooit meer schilderen)

perfecte isolatie

draaikiepraam standaard met 4 ventilatiestanden;

15 jaar garantie

Unieke kenmerken van onze kunststof ramen

De kunststof ramen in Breda van Gloudemans Kozijnen & Zonwering zijn uitgerust met innovatieve functies die ze uniek maken in de markt. Een voorbeeld hiervan is het draaikiepraam met een automatische vierkamstand.

Dit raam biedt de mogelijkheid om in verschillende standen te ventileren. In de kiepstand kan het raam 15 cm open worden gezet, terwijl de tussenstand vier verschillende standen biedt die geborgd zijn in de ventilatiestand. Dit vermindert de kans op neerslag binnen en biedt een verbeterde isolatie tegen inbraak.

Met dit type raam heeft u niet alleen een praktisch ventilatiesysteem, maar ook extra veiligheid en comfort in uw woning.

Wij zijn dé ideale partner voor uw gevelproducten

Bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering streven we naar de hoogste kwaliteit, niet alleen in het materiaal dat we gebruiken, maar ook in de manier waarop we werken. Wij voldoen aan de strenge eisen van de VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie), wat betekent dat u kunt rekenen op duurzame en betrouwbare producten.

Wij werken met de profielen van Schüco, een toonaangevend merk in de gevelindustrie dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie. Bovendien kiezen wij bewust voor samenwerking met Nederlandse fabrikanten en keurmerken, wat ons in staat stelt om 15 jaar garantie te bieden op onze producten.

Dit is een van de manieren waarop wij ons onderscheiden en absolute garantie kunnen bieden op de duurzaamheid en prestaties van onze kunststof ramen in Breda.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Ervaar onze producten in onze showroom

Wilt u onze kunststof ramen in het echt zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Hier kunt u onze producten van dichtbij bekijken en deskundig advies krijgen van onze medewerkers.

Heeft u liever dat wij bij u op locatie komen om de mogelijkheden te bespreken? Ook dat is mogelijk! Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning.

De kunststof ramen van Gloudemans Kozijnen & Zonwering zijn de perfecte combinatie van kwaliteit, veiligheid en esthetiek. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom om onze producten zelf te ervaren.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)