Kunststof schuifpuien Breda

Kunststof schuifpuien in Breda zijn een prachtige en functionele toevoeging aan elke woning. Niet alleen biedt het een moderne uitstraling, maar het brengt ook een overvloed aan licht in uw leefruimte. Gloudemans Kozijnen & zonwering biedt een mooi breed assortiment aan kunststof schuifpuien in Breda die niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Interesse? Ontdek dan onze mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Waarom de kunststof schuifpuien van Gloudemans Kozijnen & Zonwering?

Onze kunststof schuifpuien in Breda zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, wat resulteert in een lagere energierekening en een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht het seizoen. Door de uitstekende isolatie houdt u de warmte binnen tijdens de winter en blijft het koel in de zomer.

In tegenstelling tot houten schuifpuien, vereisen kunststof schuifpuien daarnaast aanzienlijk minder onderhoud. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en hoeven niet regelmatig geschilderd te worden. Dit betekent minder tijd en geld besteed aan onderhoud, terwijl uw schuifpui er jarenlang als nieuw uitziet.

Onze kunststof schuifpuien zijn zo ontworpen dat ze maximale lichtinval bieden. Met minimale stijlen en een groot glasoppervlak haalt u het meeste uit het daglicht, waardoor uw woonkamer optisch groter en lichter aanvoelt.

Kunststof schuifpuien van Gloudemans creëren een perfecte overgang tussen uw woonkamer en tuin. Dankzij onze expertise kunnen we de dorpel namelijk gelijk leggen met uw binnenvloer,. Dit is niet alleen esthetisch mooi, maar ook praktisch bij het betreden van uw tuin of terras.

Offerte aanvragen voor uw project

onbeperkte zicht naar buiten

ruimtebesparend ten opzichte van tuindeuren

water- en winddicht

inbraakwerend en goed isolerend

gemakkelijk te bedienen

Ontdek ons hoogwaardig mechanisme voor kunststof schuifpuien

Wij hebben bewust gekozen voor hoogwaardige mechaniek, namelijk het hefschuifsysteem. Dit systeem biedt talloze voordelen die het gebruiksgemak en de duurzaamheid van uw schuifpui aanzienlijk vergroten.

Het hefschuifsysteem maakt gebruik van een hefboommechanisme waarbij het schuivende deel in het passieve deel wordt gedrukt. Dit zorgt voor een optimale afdichting en voorkomt tocht, wat bijdraagt aan de isolerende werking van de pui.

Daarnaast gaat de schuifpui bij het heffen op wieltjes (loogwagens) lopen, wat zorgt voor een soepele en moeiteloze bediening. Hierdoor kunt u de schuifpui eenvoudig openen en sluiten.

Wij zijn dé specialist in gevelproducten

Gloudemans Kozijnen & Zonwering streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Zo werken wij met enkel de beste materialen, zoals de profielen van het gerenommeerde merk Schüco.

Het bieden van topkwaliteit geldt echter niet alleen voor het materiaal van onze producten, maar ook voor de werking en het installatieproces.

Daarnaast werken we uitsluitend met Nederlandse fabrikanten die voldoen aan strenge keurmerken, zoals die van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG).

Dankzij deze werkwijze kunnen wij u 15 jaar garantie bieden op onze schuifpuien, wat ons onderscheidt van de concurrentie.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek onze showroom en ervaar zelf

Wilt u onze kunststof schuifpuien met eigen ogen zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Breda aan de Rijckevorselstraat 53. Hier staan onze specialisten klaar om u te helpen met advies en al uw vragen te beantwoorden. U kunt onze producten in het echt bekijken en de kwaliteit zelf ervaren.

Heeft u liever dat we bij u langskomen? Geen probleem! Maak dan een afspraak, en wij zorgen ervoor dat één van onze experts bij u thuis komt voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Kies voor onze kunststof schuifpuien in Breda en geniet van de perfecte verbinding tussen uw binnen- en buitenruimte.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)