Markiezen Breda

Bent u op zoek naar een manier om uw woning van een stijlvolle uitstraling te voorzien? Dan zijn markiezen in Breda een logische keuze. Markiezen in Breda zijn een chique, traditionele vorm van buitenzonwering en zorgen ervoor dat er een effectieve bescherming tegen zon en andere weeromstandigheden worden geboden. Deze worden door middel van een gebogen frame bedekt met een doek, dat wordt bevestigd aan de buitenkant van ramen of deuren.

Offerte aanvragen

Op zoek naar zonwering markiezen?

Zonwering markiezen in Breda zijn een stijlvolle manier om uw woning te voorzien van een karakteristiek uiterlijk. Dit zonnescherm met halfronde vorm wordt vaak gebruikt om ramen en deuren van extra schaduw te voorzien. Een groot voordeel van de markiezen van Gloudemans Kozijnen & Zonwering is dat niet alleen de voor-en bovenkant van uw gevel wordt beschermd, maar ook de zijkant is UV-straling proof.

Naast het feit dat markiezen in Breda er stijlvol uitzien, zijn deze ook een stuk minder windgevoelig dan andere soorten zonwering. Ook kunt u een keuze maken met betrekking tot het bedienen van uw systeem. U kunt deze namelijk handmatig via een zogenaamd koord bedienen, maar ook elektrisch via een ingebouwde motor. Deze worden uiteraard door de gespecialiseerde monteurs van Gloudemans Kozijnen & Zonwering vakkundig gemarkeerd.

Offerte aanvragen voor uw project

beschermd zowel de voorkant, bovenkant als de zijkant van de gevel tegen de zon

verkrijgbaar in alle soorten en maten

zowel voor winkels, restaurants als woningen

niet windgevoelig

Breed assortiment en op maat gemaakt

Markiezen in Breda worden door ons vakkundig voor u samengesteld dankzij moderne programmeerbare machines. Middels deze machines worden de profielen precies op maat gebogen en worden deze voorzien van moderne materialen en betrouwbare constructiemethoden.

Daarnaast leveren wij de zonwering markiezen in diverse soorten en maten. Bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering heeft u een ruime keuze in patronen, kleuren en afwerkingsopties. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met uw keuze.
Deze stijlvolle vorm van zonwering biedt onder andere een uitkomst voor winkels, hotels en restaurants. Uiteraard sieren deze ook aan uw woning.

Dé specialist op het gebied van markies zonneschermen

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de productie en montage van markies zonneschermen in Breda. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige A-kwaliteit merken, waardoor wij u kunnen voorzien van de beste kwaliteit om uw woning te optimaliseren met zonwering. Uw markiezen worden door onze professionele monteurs vakkundig gemonteerd zodat u volledig ontzorgd wordt in dit gehele proces. Doordat de productie volledig in eigen beheer ligt, zijn wij uiterst flexibel in de patronen, kleuren en opties wat betreft afwerking.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Uw woning optimaliseren? Bezoek de showroom

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw woning optimaliseren door middel van markiezen in Breda? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Daarnaast kunt u ook een afspraak op locatie inplannen, zodat we direct de mogelijkheden voor u inzichtelijk kunnen maken. Zo wordt u volledig ontzorgd in het volledige proces.

Uiteraard is het mogelijk om, indien u vragen heeft, telefonisch contact met ons op te nemen of onze referenties pagina te raadplegen om inspiratie op te doen door middel van onze reeds eerder gerealiseerde projecten.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)