Kozijnen subsidie

Bent u van plan om uw woning te renoveren, dan ontkomt u er anno 2024 niet meer aan om dit op een duurzame manier te doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het laten vervangen van uw kozijnen, het laten plaatsen van een dakkapel of het investeren in zonwering.

Verduurzaming van uw woning brengt echter de nodige kosten met zich mee en het is niet voor iedereen realistisch dit bedrag volledig te financieren. Om die reden is er voor o.a. de aanschaf van kozijnen subsidie beschikbaar gesteld.

Offerte aanvragen

Verduurzaam uw woning met de ISDE subsidie voor kozijnen

Het klimaat verandert enorm, wat resulteert in behoorlijk wat overlast. Door onder andere de zware regenval die het hele jaar door plaatsvindt, wordt de levensduur van kozijnen aanzienlijk verlaagd. Wanneer uw kozijnen beginnen te rotten is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden vervangen. Kozijnen hebben dus niet enkel het doel uw woning te verfraaien, maar dragen ook bij aan verduurzaming van uw woning. Dit resulteert uiteindelijk in meer ruimte in de portemonnee.

Wilt u uw woning verduurzamen met kozijnen? Dan kunt u beroep doen op de ISDE subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie). Door middel van deze subsidie wordt de aankoop van duurzame energieoplossingen gestimuleerd.

Offerte aanvragen voor uw project

Diverse voorwaarden

Om subsidie voor uw kozijnen aan te kunnen vragen, zijn er enkele voorwaarden om rekening mee te houden. Zo is het van belang dat de kozijnen effectief bijdragen aan de vermindering van het energieverbruik van uw woning.

Het subsidiebedrag wordt vastgesteld op basis van diverse factoren zoals het type en de grootte van de woning waarin deze worden geplaatst. Wij zijn volledig op de hoogte van deze voorwaarden en ontzorgen u graag in dit complexe proces.

Kozijnen subsidie 2024

Wilt u subsidie voor uw kozijnen aanvragen? Gloudemans Kozijnen & Zonwering kan u volledig ontzorgen en adviseren over alle benodigdheden voor het aanvragen van subsidie voor de aanschaf van uw kozijnen. Zo zijn wij op de hoogte van alle voorwaarden die benodigd zijn om in aanmerken te komen voor subsidie voor kozijnen en kunnen wij u ontzorgen in het aanvraagproces van de ISDE subsidie.

Onze kozijnen zijn ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de voorwaarden en worden ze gemaakt met als doel de isolatiewaarde te verhogen. Omdat de productie en plaatsing volledig in eigen beheer liggen, zijn we flexibel om te kunnen voldoen aan al uw wensen en behoeften. Omdat wij enkel met gecertificeerde monteurs werken en onze kozijnen voldoen aan de strenge eisen van het VKG, kunnen we u te allen tijde voorzien van kwalitatieve en hoogwaardige kozijnen.

Offerte aanvragen voor uw project

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Bezoek onze showroom voor advies op maat!

Bent u overtuigd en wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het verduurzamen van uw woning? Bezoek dan direct onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda, zodat wij u kunnen voorzien van de informatie die u nodig heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak bij u thuis in te plannen, zodat wij direct de kansen voor verduurzaming van uw woning in kaart kunnen brengen.

Voor vragen kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen, zodat we u kunnen voorzien van advies op maat.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)