Gloudemans Kozijnen en Zonwering: Vol energie!

(advertorial) – Het enthousiasme van de nieuwe eigenaren Dylan van der Vorst en Nick Kapsios is direct voelbaar. Ze kijken vol optimisme naar de toekomst en zijn trots op het prachtige bedrijf dat ze hebben overgenomen. Gestart in 1975 door Joop Gloudemans in Oosterhout, heeft Gloudemans kozijnen en zonwering zich in de afgelopen 49 jaar bewezen door voortdurende innovatie en klantgericht denken.

Offerte aanvragen

In 1993 namen Hans van der Vorst en Riny Heesakkers het bedrijf over en brachten ze de juiste leveranciers en vakmensen samen om klanten optimaal te bedienen. Na de verhuizing naar Breda, onder leiding van Hans, is Gloudemans kozijnen en zonwering uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Breda en omstreken.

De toekomst van het bedrijf is veelbelovend onder leiding van Dylan van der Vorst, die het stokje van zijn vader Hans heeft overgenomen, en met de recente toetreding van Nick Kapsios. Beide mannen zijn gedreven jonge ondernemers die kansen zien in de markt van kozijnen en zonwering.

Goede zonwering beschermt tegen hitte

“We zullen zuiniger met onze energie om moeten springen. Isoleren door middel van betere beglazing en kunststof kozijnen dragen hier enorm aan bij”, omschrijft Dylan van der Vorst.

Hij vervolgt: “Maar ook op het gebied van zonwering zullen we de woningen moeten beschermen tegen ‘hittestress’, een term die we de komende jaren vaker zullen gaan horen. We weten dat het klimaat verandert en dat het steeds warmer wordt.”

Ook benadrukt hij het belang van goede zonwering om woningen te beschermen tegen de hitte. Het liefst op een passieve manier door middel van screens, rolluiken of knikarmschermen. Deze worden steeds vaker aangeboden met zonnepanelen.

Eigen productie van dakkapellen

Nick voegt toe dat ze ook hun eigen productie van dakkapellen succesvol hebben opgezet sinds 2013, waarmee ze snel en flexibel op klantbehoeften kunnen inspelen. “En aangezien wij ze vooraf produceren kunnen wij ze binnen één dag wind en waterdicht op de woning van de klant plaatsen. Door onze eigen productie zijn wij enorm flexibel en kunnen wij ons moeiteloos aanpassen op de wensen van de klant”

Ten slotte willen beide mannen het succes en de groei van Gloudemans kozijnen en zonwering opdragen aan het harde werk van alle medewerkers binnen het familiebedrijf. “Het klinkt misschien cliché, maar zonder goede mensen binnen ons bedrijf zouden wij geen bestaansrecht hebben.”

Dit artikel is geplaatst in Breda Vandaag: https://www.bredavandaag.nl/advertorial/advertorial/415275/gloudemans-kozijnen-en-zonwering-vol-energie- 

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)