Gloudemans Kozijnen & Zonwering uitgeroepen tot Select Windows Partner van het Jaar 2016

Gloudemans Kozijnen & Zonwering uit Breda is vrijdagmiddag 15 december 2016 uitgeroepen tot Select Windows Partner van het Jaar. Van alle Select Windows partners in Nederland doet Hans van der Vorst het met zijn team het beste.

Offerte aanvragen

Sneeuwbaleffect

“Toen wij vorig jaar vanuit Oosterhout naar Breda verhuisde, ontstond vrij snel een sneeuwbaleffect,” blikt Hans terug. De unieke showroom trekt vanaf de opening begin dit jaar veel bekijks aan de Van Rijckevorselstraat 53. In de showroom staan kunststof kozijnen, zonwering, veranda’s en dakkapellen op zo’n manier opgesteld dat de Brabantse gezelligheid voelbaar is. Dat werpt zijn vruchten af. “En nu mogen we ons met een beker onder de arm dus ‘Select Windows Partner van het Jaar’ noemen,” vertelt Hans tevreden die dit jaar stiekem al op deze eretitel gehoopt had. “Het scheelt heel veel dat Select Windows me veel zaken uit handen neemt. Ik kan me daardoor voor de volle 100% op de klanten richten.”

Rasechte ondernemer

Directeur van Select Windows, Amanda Knol is trots op de prestatie van Hans en zijn team. “Hans is een rasechte ondernemer die niet alleen goed zorgt voor zijn klanten, maar ook voor zijn medewerkers. Dit resulteert in een sterk en hecht team en dat voel je als je binnenkomt in de showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.”

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)