Gloudemans verkoopt als eerste in Nederland LIGNA: hout gemaakt van kunststof

Het verraste zelfs iedereen bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering: direct na de introductie van de nieuwste innovatie op het gebied van kunststof kozijnen, ging de eerste klant al overstag.

Offerte aanvragen

“We zochten een houtnerf structuur voor op onze kunststof draaikiepramen,” vertelt een inwoner uit Breda. “Toen we de zes trendkleuren van LIGNA op het demonstratiebord in de showroom zagen, waren we direct verkocht. De zijdeglans vlammende houtnerf structuur heeft zo’n natuurlijke hout uitstraling dat zelfs hout er niet tegenop kan.

Kunststof kozijnen omtoveren tot hout look

De innovatie waarbij het gemak van kunststof (nooit meer schilderen) en de uitstraling van hout (vlammende houtnerf structuur waarbij geen nerf gelijk is) gecombineerd zijn, zorgt er een maand na de introductie al voor dat tientallen klanten volgden. Het betreft hier niet de ‘fabrieksprint’ die we al eerder zagen, maar een échte 100% houtstructuur.

Kunststof kozijnen met traditionele hout uitstraling

Dat de LIGNA structuur op kunststof kozijnen zo goed loopt, is te danken aan het feit dat er in de showroom goed naar de klanten geluisterd is. De traditionele, warme hout uitstraling is bij veel mensen een belangrijk punt bij de keuze voor kunststof kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien.

LIGNA: het nieuwste van het nieuwste


Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe en overweegt u inbraakwerende, onderhoudsarme en isolerende kunststof kozijnen? Kies dan voor de LIGNA houtnerf structuur van Gloudemans. Dan weet u zeker dat u het nieuwste van het nieuwste heeft. Best belangrijk als u iets aanschaft wat zeker 50 jaar meegaat.

Geen cent extra

Mooie bijkomstigheid is dat u bij Gloudemans Kozijnen en Zonwering tot oktober geen euro extra betaalt voor de zes trendkleuren van LIGNA ( grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antraciet grijs en staalblauw). Profiteer van deze introductiekorting en neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 54 in Breda en maak kennis met LIGNA. Zien is geloven!

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)