Langere avonden dankzij verlichting in uw zonwering

Als u ’s avonds lekker buiten zit, blijft de warmte heerlijk hangen onder u zonwering. Maar op een gegeven moment wordt het te donker en bent u genoodzaakt naar binnen te gaan. Vaak komt dan toch té snel een einde aan een gezellige avond.

Offerte aanvragen

Zonwering met verlichting

Wij voeren naast standaard zonwering ook zonwering met verlichting. Gloudemans werkt al jarenlang samen met Verano. Beide kwaliteitsmerken hebben naast prachtig led-lichtlijsten ook verlichting in de arm. Hierdoor verspreid het licht zich bij een uitgeklapte zonwering nóg beter. U zult merken dat dit een welkome aanvulling is op uw zonwering.

Offerte aanvragen voor uw project

lange levensduur van maar liefst 30.000 branduren

de speciale lens geeft sfeervol licht

extreem zuinig in verbruik

Dankzij verlichting in de arm creëert u mooi verspreid licht

Moderne led-technologie

Wij garanderen u een lange levensduur. De lichtlijsten zijn energiezuinig en geheel gebaseerd op moderne led-technologie. Daarnaast is het licht eenvoudig te bedienen middels een afstandsbediening. Het is voor ons niet zo ingewikkeld om het led-licht achteraf te monteren.

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Benieuwd naar verlichting in uw zonwering?

Woon u in de buurt van Breda, Etten-Leur, Chaam, Oosterhout of Gilze en bent u benieuwd naar onze zonwering met led-verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)