Voor de tweede keer nieuwe kozijnen

De familie Broeders heeft in 2016 een dakkapel op de woning laten plaatsen en tevens het volledige huis voorzien van kunststof kozijnen. Nog geen twee jaar later kreeg Dennis Broeders onverwachts de mogelijkheid de woning van zijn ouders te kopen en zette hij zijn eigen huis te koop.

Offerte aanvragen

“Dat was zo weg voor een mooie prijs. Daar hebben de kunststof kozijnen absoluut een rol in gespeeld,” weet Dennis. “De kopers waren erg blij dat ze de woning nooit meer hoeven te schuren en te schilderen. Ik daarentegen ging naar een huis uit de jaren 50 en zat weer tegen houten kozijnen aan te kijken, met enkel glas.”

Onderhoud en isolatie

Gelukkig kende Dennis de weg naar Gloudemans en ging het traject nog een keer aan. “Waarom niet? Het kunststof van Dylan is niet te onderscheiden van hout. De kwaliteit en de service is daar ook gewoon perfect. Zij denken mee en leveren écht vakwerk.” Dennis gaat verder: “Ik had in het vorige huis al ervaren wat kunststof kozijnen toevoegen, qua onderhoud, maar zeker ook qua isolatie. Eerst leek het of de auto’s bijna door mijn huiskamer reden. Met de nieuwe kozijnen, het HR++ glas en de rolluiken is het doodstil. Ook weet ik van het oude huis dat de energierekening met zo’n drie tientjes per maand naar beneden gaat met kunststof kozijnen.”

Kunststof kozijnen met rolluiken

De voorkant van de nieuwe woning heeft hardhouten kozijnen met dubbel glas, dat laat Dennis voorlopig zo. De achterkant van de woning wordt weer helemaal van kunststof met rolluiken. “De kozijnen verzonken dit keer, omdat dat mooier is bij een jaren 50 woning.” Dennis geeft toe: “Het is eenmalig een flinke aanschaf, maar dan hoeven we er nooit meer iets aan te doen.” De kleur is 9016, het nieuwe wit, dus mooi passend.

Dakraam en dakkapel

Er zit nu nog een vlizotrap in het nieuwe huis. “Deze hebben we vervangen door een vaste trap en samen met de dakkapel aan de achterkant en een dakraam aan de voorkant creëren we een ruime en lichte extra verdieping. Ik leg de details bij Dylan in z’n handen. Ik weet waartoe hij in staat is en ook hier in de regio staat Gloudemans enorm hoog aangeschreven. Het kan niet kapot hier.”

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)