Woonwensen worden werkelijkheid

De komende weken zien we een verschuiving van het buitenleven naar het binnenleven. Niet zo gek als we het weer bekijken. In plaats van lekker op een terrasje, zitten we gezellig onder een veranda of op de bank. Lampen aan, de koffie pruttelt.

Offerte aanvragen

Is uw woning al klaar voor deze verschuiving? Heeft u het al gezellig gemaakt met een plaid, kaarsen en misschien wel een nieuw vloerkleed. Het is niet voor niets dat oktober dé woonmaand is. U kunt zich de komende weken op tal van plekken laten inspireren. Ook bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda.

Kunststof kozijnen zijn hip

Wij helpen u graag uw woonwensen waar te maken. Want inrichten gaat veel verder dan een paar leuke kussens op de bank. We laten u vanuit onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda zien hoe hip kunststof kozijnen zijn en wat ze met de uitstraling van uw woning doen.

Kunststof niet te onderscheiden van hout

Zeker nu onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met de LIGNA structuur niet meer te onderscheiden zijn van hout, zult u uw ogen uitkijken. We laten u graag zien hoeveel licht en ruimte onze toepassingen creëren. Zelfs de gevelbekleding van kunststof is uitgerust met LIGNA. Deze houtnerf structuur heeft een houtvlam die niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt wel kunststof gemaakt van hout. Vraagt u ons vooral naar de 7 Hollandse trendkleuren en de lopende introductie actie.

VT wonen&design beurs

Alle trends op het gebied van wonen bewondert u van 3 tot en met 8 oktober op de VT wonen&design beurs in de Amsterdamse RAI. Ook wij zullen daar met Select Windows aanwezig zijn. U vindt ons in hal 12, recht tegenover het VT wonen huis. Naast een schuifpui, openslaande deuren en gevelbekleding uitgevoerd in LIGNA, tonen we ook de oplossingen van binnenzonwering van Verosol en Screenline®. We geven u graag onder het Veranda dak in ons Select Windows huis gratis woonadvies. We zien u snel!

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)