Over Gloudemans

Het enthousiasme van de nieuwe eigenaren Dylan van der Vorst en Nick Kapsios is direct voelbaar. Ze kijken vol optimisme naar de toekomst en zijn trots op het prachtige bedrijf dat ze hebben overgenomen. Gestart in 1975 door Joop Gloudemans in Oosterhout, heeft Gloudemans kozijnen en zonwering zich in de afgelopen 49 jaar bewezen door voortdurende innovatie en klantgericht denken.

Kennis maken

Terug naar vroeger

In 1993 namen Hans van der Vorst en Riny Heesakkers het bedrijf over en brachten ze de juiste leveranciers en vakmensen samen om klanten optimaal te bedienen. Na de verhuizing naar Breda, onder leiding van Hans, is Gloudemans kozijnen en zonwering uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Breda en omstreken.

De toekomst van het bedrijf is veelbelovend onder leiding van Dylan van der Vorst, die het stokje van zijn vader Hans heeft overgenomen, en met de recente toetreding van Nick Kapsios. Beide mannen zijn gedreven jonge ondernemers die kansen zien in de markt van kozijnen en zonwering.
1975
Oprichting 
Gloudemans
1993
Overname door Hans van der Vorst en Riny Heesakkers
2016
Verhuizing van Oosterhout naar Breda
2021
Overname door Dylan van der Vorst
2024
Nick Kapsios is als compagnon bijgekomen

Goede zonwering 

beschermt tegen hitte

“We zullen zuiniger met onze energie om moeten springen. Isoleren door middel van betere beglazing en kunststof kozijnen dragen hier enorm aan bij”, omschrijft Dylan van der Vorst. Hij vervolgt: “Maar ook op het gebied van zonwering zullen we de woningen moeten beschermen tegen ‘hittestress’, een term die we de komende jaren vaker zullen gaan horen. We weten dat het klimaat verandert en dat het steeds warmer wordt.”

 Ook benadrukt hij het belang van goede zonwering om woningen te beschermen tegen de hitte. Het liefst op een passieve manier door middel van screens, rolluiken of knikarmschermen. Deze worden steeds vaker aangeboden met zonnepanelen.

Eigen productie
van dakkapellen

Nick voegt toe dat ze ook hun eigen productie van dakkapellen succesvol hebben opgezet sinds 2013, waarmee ze snel en flexibel op klantbehoeften kunnen inspelen. “En aangezien wij ze vooraf produceren kunnen wij ze binnen één dag wind en waterdicht op de woning van de klant plaatsen. Door onze eigen productie zijn wij enorm flexibel en kunnen wij ons moeiteloos aanpassen op de wensen van de klant”

 Ten slotte willen beide mannen het succes en de groei van Gloudemans kozijnen en zonwering opdragen aan het harde werk van alle medewerkers binnen het familiebedrijf. “Het klinkt misschien cliché, maar zonder goede mensen binnen ons bedrijf zouden wij geen bestaansrecht hebben.”

Gloudemans Gevelprodukten
helpt u besparen

In samenwerking met Het Nationaal Energiebespaarfonds biedt Gloudemans u als particulier de mogelijkheid om gebruik te maken van een Energiebespaarlening. Deze betrouwbare organisatie is al jarenlang actief en streeft naar meer energiebewust bouwen en verbouwen.

Meer lezen

Geselecteerde merken
van topleveranciers

Gloudemans Kozijnen en Zonwering werkt samen met diverse partners welke uitsluitend kwaliteitsmerken leveren. Onderstaand meer informatie over alle producten en bijbehorende factoren.

Meer lezen

40

jaar actief

8.6

gemiddeld

Bezoek de showroom

Met ons uitgebreide productaanbod met onder andere kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering, dakkapellen en gevelbekleding geven we uw woning een eigen persoonlijkheid. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Wij staan altijd klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien.
Laten we kennis maken

40.000

tevreden klanten

Breda

en omstreken

Offerte aanvragen

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans. Uw aanvraag is compleet vrijblijvend.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Address(Vereist)
Wij zijn geïnteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Neem voor een vrijblijvend advies of meer informatie over onze uiteenlopende mogelijkheden gerust contact op met Dylan van der Vorst van Gloudemans.

Kennis maken

(Vereist)
Address(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Interesse in een baan bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering? Jouw carrière is het waard! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

1
2
(Vereist)

Melding storing / reparatie

Heeft u een storing of wilt u een reparatie melden, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reparatie aanmelden

1
2
3
Naam(Vereist)
Postcode(Vereist)